طراحی و ساخت پروتز عصبی حرکتی
گسترش یک سیستم بی-درنگ واسط مغز-کامپیوتر
گسترش یک سیستم صفحه کلید مجازی مبتنی بر سیگنالهای مغزی
کنترل حرکت در عضو فلج با استفاده از تحریک مدارات عصبی

:: بازدید معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری از مرکز فناوری عصبی ایران ::

روز دوشنبه، نوزدهم دی ماه 190، آقای دکتر محمد مهدی نژاد نوری، معاون وزارت علوم تحقیقات و فناوری از مرکز فناوی عصبی ایران بازدید به عمل آوردند و از نزدیک با فعالیت­های این مرکز آشنا شدند. در این رابطه ابتدا جلسه­ای با حضور ایشان و آقایان دکتر محمد سعید جبل عاملی ریاست دانشگاه، دکتر محمد حس بازیار معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران، دکتر سیدین مدیر دفتر همکاری های علمی و صنعتی دانشگاه، دکتر عباس عرفانیان، دکتر دلیری مدیر گروه مهندسی پزشکی و دکتر ابریشمی فر در سالن نشست‌های دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد. در این جلسه فعالیت­های تحقیقاتی جاری در مرکز فناوری عصبی ایران و برنامه راهبردی مرکز توسط دکتر عرفانیان به اطلاع حاضران در جلسه رسانده شد. سپس آقای دکتر مهدی نژاد از بخش­های مختلف مرکز بازدید به عمل آوردند و با حوصله و دقت در جریان فعالیت­های تحقیقاتی این مرکز قرار گرفتند. ایشان با توجه به قابلیت­های مرکز و امکانات آن که در ایران منحصر بفرد است، اعلام داشتند که وزارت آمادگی دارد از مرکز به عنوان پژوهشکده نوع 1 حمایت کامل به عمل آورد.

دفعات مشاهده: 4795 بار   |   دفعات چاپ: 702 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 82 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.41 seconds with 920 queries by yektaweb 3506