:: طراحی و ساخت یک سیستم تحریک کننده عصبی-عضلانی ::

طراحی و ساخت یک سیستم تحریک کننده عصبی-عضلانی میکروپرسسوری مدار-بسته برای کنترل حرکت در افراد CP

در افراد دچار Cerebral Palsy ، بخشی از مغز  که میزان tone   عضله را کنترل می‌کند، صدمه می‌بیند. از عوارض این ضایعه اختلال حرکتی در اندام است. بسته به شدت ضایعه میزان اختلال حرکتی متفاوت است. امروزه از فناوری عصبی برای رفع اختلاعات حرکتی در افراد CP استفاده می‌شود. در مر کز فناوری عصبی ایران، یک نمونه آزمایشی پروتز عصبی برای افراد CP طراحی و ساخته شده است. این پروتز عصبی یک سیستم میکرپروسسوری تحریک کننده عصبی-عضلانی قابل برنامه ریزی، قابل حمل است. سیستم با اخذ اطلاعات کف پا، فاز گیت را تشخیص داده و بر اساس این این اطلاعات، حرکت را کنترل می کند.  این نمونه آزمایشی بر روی یک فرد CP 23 ساله که دارای افتادگی مچ پا است، بکار گرفته شده است. در حال حاضر این شخص با استفاده از این سیستم راحتر میتواند گام بردارد .

AWT IMAGEAWT IMAGE

گام برداشتن فرد CP با استفاده از پروتز عصبی حرکتی طراحی شده در آزمایشگاه کنترل سیستم‌های عصبی-عضلانی،

دفعات مشاهده: 1990 بار   |   دفعات چاپ: 347 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 92 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.161 seconds with 923 queries by yektaweb 3455