طراحی و ساخت پروتز عصبی حرکتی
گسترش یک سیستم بی-درنگ واسط مغز-کامپیوتر
گسترش یک سیستم صفحه کلید مجازی مبتنی بر سیگنالهای مغزی
کنترل حرکت در عضو فلج با استفاده از تحریک مدارات عصبی

:: معرفی آزمایشگاه کنترل سیستم های عصبی-عضلانی ::

بررسی مکانیزم کنترل حرکت در انسان توسط سیستم عصبی مرکزی یکی از موضوعات مورد توجه در مهندسی عصبی است. هدف این بررسی ها، کسترش روش هائی برای ایجاد و کنترل حرکت در اعضای فلج، شناخت اختلالات حرکتی و نهایتاً ارائه راهکارهائی برای درمان و توانبخشی است. مهندسی عصبی، تحول شگرفی را در زمینه کنترل حرکت و  توانبخشی حرکتی  بوجود آورده و  افق جدیدی را برای رفع مشکلات حرکتی در افراد دچار ضایعه نخاعی و مغزی باز نموده است .
هدف اصلی آزمایشگاه کنترل خارجی سیستم های عصبی-عضلانی دانشگاه علم و صنعت ایران، گسترش روش های مبتنی بر فناوری عصبی برای رفع مشکلات حرکتی در افراد دچار ضایعه نخاعی است.در این راستا، کنترل حرکت‌های برخاستن از صندلی چرخدار، ایستادن، نشستن،گام برداشتن، و

و رکاب زدن در افراد ضایعه نخاعی و کنترل اختلالات حرکتی در افراد دچار صدمه مغزی، بیماران دچار stroke،  cerebral palsy و multiple sclerosis از اهداف فعالیت‌های پژوهشی در این آزمایشگاه است.
این آزمایشگاه امکانات لازم را برای مدلسازی عضله، مدلسازی و کنترل سیستم های عصبی-عضلانی در افراد دچار ضایعه نخاعی، تحلیل گیت انسان و حیوانات داراست و در نوع خود در ایران منحصر بفرد است. امکانات آزمایشگاه عبارتند از:
دفعات مشاهده: 2180 بار   |   دفعات چاپ: 588 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 100 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.167 seconds with 922 queries by yektaweb 3506